Začíná nový ročník mistrovských zápasů

10.10.2017 17:03

Po neúspěšné minulé sezóně, kdy jsme po osmi letech působení v  Krajské soutěži sestoupili, začíná pro nás 17.října nový ročník, ve kterém budeme hrát tentokráte Městský přebor.  O návratu  do vyšší soutěže je ale předčasné uvažovat, neboť družstva v MP jsou velmi silná, plna zkušených hráčů, srovnatelných s hráči s kterými  jsme bojovali v Krajské soutěži. Co se týká našeho klubu, během přestupního termínu došlo u nás k několika změnám. Odešel Vlastik Bayer do Slovanu Ostrava a k nám přestoupili  Ljubo Petrov a Mirek Šafarčík z HTJ Odry Ostrava, kteří byli do teď u nás na hostování.Také nastala změna hrací místnosti. Budeme hrát v našem novém sídle, v Kulturním domě v Hošťálkovicích Za Hřbitovem 120 .

Podrobné informace o Městském přeboru najdete v sekci  Soutěže - Mistrovské soutěže . Je tam kompletní rozpis zápasů, včetně výsledků, soupisek  družstev, statistik jednotlivců a jiných zajímavostí.

K rozpisu je třeba dodat, že se hraje systémem, základní část a nadstavbová část. Termíny jsou již dané pro obě části, ovšem v nadstavbové části budou družstva nasazena podle umístění v základní části.