O sestupujících rozhodne poslední kolo

23.03.2014 15:39

ŠK Hošťálkovice - TJ VOKD Poruba C 2:6 I v předposledním 10.kole ještě nepadlo rozhodnutí, kdo doprovodí poslední Fulnek do nižší soutěže. Závěr tabulky se velice srovnal a ikdyž jsme přes porážku osmou příčku udrželi, ještě zdaleka nemáme vyhráno. Mořkov, kde zajíždíme v příštím posledním kole, v závěru podává velmi dobré výkony. Nám tam bude stačit k udržení se remíza ale bude to hodně těžké. Trochu nám nahrává, že Studénka i Kopřivnice B, které jsou o bod za námi, mají silné soupeře, spoléhat na to ale rozhodně nemůžeme.

Dnes to bylo velmi těžké. Výborně zahrál již tradičně Ljubo Petrov na druhé šachovnici, který jako jediný z našeho družstva zvítězil.

Na osmé tentokráte Mirek si vybral hodně špatné chvilky a přerušil tak svou vítěznou sérii. Jinak se urputně bojovalo jako vždy všude.

Roman, přestože ztratil ve střední hře figuru, dokázal partii dovést do remízy a remizoval i na první šachovnici Laďa Píša s Igorem Mačejovským. Velký boj se odehrával i na páté a na třetí šachovnici. Bohužel tam partie pro nás dobře nedopadly.Tomáš i Rado se svými soupeři nakonec prohráli.

Výsledky a tabulka je sekci SOUTĚŽE a statistika v sekci TURNAJE A STATISTIKY