Kopřivnice A potvrdila roli favorita

01.12.2013 20:11

Dost krutou porážkou skončil pro nás zápas 3.kola Krajské soutěže. Nepovedlo se nám tentokráte vyhrát ani na jedné šachovnici.

Se dvěma remízami utkání skončilo 1:7 v náš neprospěch. Kopřivnice hrající v základní sestavě nezaváhala a vyhoupla se do čela tabulky.

Pouze na třetí šachovnici spolehlivý Rado a na páté Roman, dovedli své partie zremizovat. O to více nás mrzí, že u Romana jsou jeho starty opět nejisté. Když k tomu přidáme ještě absence Davida, tak potom to je pro mančaft hodně velké oslabení. Laďa Píša s Ljubem Petrovem mají v letošním ročníku na prvních šachovnicích velmi silné hráče, takže každé oslabení základní sestavy je pro nás citelné.

Jak to vypadalo tentokráte na jednotlivých šachovnicích popsat nemohu. Končil jsem poslední a po celou dobu jsem byl zaměstnáván svou partií, která mě bude hodně dlouho mrzet. V 59.tahu jsem rychlým tahem vyrobil hrubku, která otočila kormidlem a zbylé dva tahy už byly trapné.

Jak se ale říká, na omáčku už nikdo není zvědavý, tu si mohu nechat do hospody, rozhodující je výsledek. Ještě, že o zápasu už bylo dávno rozhodnuto. Po porážce jsme spadli na osmé místo a ve Fulneku se pokusíme opět urvat nějaký ten bodík, ovšem záleží to taky na přístupu některých našich hráčů základní sestavy.

Výsledky a tabulka jsou v sekci SOUTĚŽE a statistiku mistrovských zápasů najdete v sekci TURNAJE a STATISTIKY